Tedecon Project Support

 

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in de techniek? Of bent u op zoek naar gekwalificeerd technisch personeel? Wij zijn u hierbij graag van dienst!

Wij zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van technisch personeel. Als klein gespecialiseerd bureau hebben wij extra aandacht voor de persoonlijke wensen van zowel de werkgever als de werknemer. Wij zijn een betrokken en flexibele partner voor zowel de werkgever als de werknemer en zorgen voor continuïteit in uw organisatie!

Jouw nieuwe baan binnen de techniek?

Iedereen is op zoek naar een leuke baan. Maar wat maakt het voor jou nu echt leuk? Daar komen wij graag achter! Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek zoeken wij de juiste vacature bij jouw wensen en ervaringen. Ben je nieuwsgierig naar welke vacatures wij jou kunnen bieden? Neem dan gerust een kijkje bij onze openstaande vacatures. Staat er op dit moment niets voor je bij? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op en dan gaan wij voor jou aan de slag!

Wij bemiddelen voor technici op MBO, HBO en Universitair niveau. Daarnaast hebben wij ook regelmatig vacatures voor vakspecialisten. Wij hebben vacatures voor de beginnende technicus die staat te springen om aan de slag te gaan, tot aan de ervaren professional die toe is aan een nieuwe uitdaging. Waar liggen jouw uitdagingen en ambities? Waar liggen jouw talenten? Dat komen wij graag te weten. Of je nu op projectbasis voor ons aan de slag gaat of voor vast, wij helpen je graag vooruit in jouw technische loopbaan!

Uw nieuwe medewerker?

Iedereen zoekt het schaap met de vijf poten. Welke vijf poten dat voor u zijn horen wij graag! Tedecon project Support gaat graag met u om tafel zitten om uw wensen te bespreken. Wij zijn dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde, betrokken en ambitieuze technici. Door onze persoonlijke aanpak kennen wij de markt en onze kandidaten goed. Daarnaast trekken wij standaard referenties na. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en zijn actief op Social media. Hierdoor hebben wij een groot bestand aan kandidaten. Door onze uitgebreide voorselectie worden alleen kandidaten met het juiste profiel aan u voorgelegd. Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van werving, selectie en detachering van personeel maakt dat wij u kunnen bieden wat u zoekt.

Of u nu tijdelijke versterking zoekt vanwege een project, of dat u op zoek bent naar uitbreiding van uw team, wij brengen u en de kandidaat graag met elkaar in contact. Wij denken met uw organisatie mee en kijken vooruit. Ook bij vragen omtrent de flexwet, ketenaansprakelijkheid en andere wet- en regelgeving op het gebied van (tijdelijke) inhuur van personeel zijn wij u graag van dienst!

Diensten

  • Detachering voor tijdelijke projecten, in overleg met of zonder computer en licentie
  • Deta-vast met overname mogelijkheden
  • Werving en selectie
  • Payroll
  • Bemiddeling voor ZZP’ers
  • Outplacement trajecten
  • Daarnaast kunnen wij ook op ons eigen kantoor engineeringwerk voor u verrichten

De juiste partner bij arbeidsbemiddeling!

 

Vrijblijvende afspraak maken