Tedecon Constructie & Machinebouw

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en installeren van interne transportsystemen en verpakkingsmachines. Wij realiseren op dit gebied elk denkbaar project. Of het nu gaat om complexe transportsystemen, vulmachines, ontnesters, verpakkingsmachines of inpakrobots, wij zijn u graag van dienst!

Tedecon Constructie & Machinebouw ontwerpt, maakt en installeert speciale machines inclusief besturing. Hierbij staat kwaliteit en innovatief vermogen centraal. Alle projecten die wij uitvoeren zijn stuk voor stuk uniek en volledig afgestemd op de wensen van de klant. Hierbij kun je denken aan een robotinstallatie die ruim 400 stroopwafels per minuut inpakt of een transportinstallatie voor het vervoeren van matten voor een wasserette. Kortom of het nu gaat om een eenvoudige bandtransporteur of een complete turn-key installatie, bij ons bent u aan het juiste adres!

Ook voor het reviseren, onderhouden of verbeteren van reeds bestaande productielijnen kunt u bij ons terecht. Ons team van ervaren professionals hebben jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor weten zij wat er nodig is om een project succesvol en conform afspraak af te ronden. Hierbij onderzoeken wij nieuwe mogelijkheden om zowel de effectiviteit als de kwaliteit te verhogen. Wij kunnen u volledig ontzorgen vanaf de basis engineering tot aan de realisatie.

De juiste partner voor elk project!

Zoekt u ook een partner om uw idee om te zetten in een functioneel en kwalitatief hoogwaardig eindproduct? Dan komen we graag met u in contact!
In ons projectenportfolio vindt u een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Dordrecht!

Neem contact op