Tedecon Engineering

 

Tedecon Engineering is gericht op (zware) werktuigbouwkundige projecten. Wij ontwerpen, tekenen en berekenen constructies voor zowel de on- als de offshore. Of het nu gaat om een uitvoeren van één berekening of om een volledig project, bij ons bent u aan het juiste adres!

Elk project is bij ons in goede handen. Onze ervaren en gedreven engineers en constructeurs zijn in staat om projecten van het begin tot het einde te verzorgen. Wij weten als geen ander hoe wij een efficiënte en kosteneffectieve oplossing moeten bedenken voor uw probleem of vraag. Hierbij is geen project voor ons onmogelijk en geen uitdaging is ons te groot! Klantgerichtheid, flexibiliteit en innovatief vermogen staan bij ons centraal. Wij kunnen u op een professionele en creatieve wijze ontzorgen. Dit doen wij met deskundigheid en gedrevenheid maar bovenal, met passie voor techniek.

Door de nauwe samenwerking met onze eigen werkplaats kunnen wij meer voor u betekenen dan alleen engineering. Desgewenst kunnen wij er voor zorgen dat uw project gerealiseerd en geïnstalleerd wordt. Onze ontwerpen voldoen aan de gestelde normen en kunnen desgewenst voldoen aan de benodigde richtlijnen zoals die van DNVGL of ABS.

Tedecon Engineering is een multidisciplinair ingenieursbureau waarbij kennis, creativiteit en kwaliteit centraal staan. Wij denken graag met de klant mee en zorgen voor een effectieve en efficiënte oplossing voor de meest uiteenlopende en complexe vraagstukken. Zolang u weet waar u naartoe wilt, helpen wij u om daar te komen!

De juiste partner voor elk project!

In ons projectenportfolio vindt u een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten. Wij werken met zowel Autocad als met het 3D pakket Inventor en voor onze berekeningen maken wij gebruik van Femap.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Dordrecht!

Neem contact op