Intern transport- en handlingsystemen voor de food industrie

Tedecon Constructie & Machinebouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen, produceren, bouwen en installeren van interne transport- en handlingsystemen. Geen project is hierbij hetzelfde en elke machine is klantspecifiek en op maat gemaakt. Wij vertalen de klantwens naar een concreet ontwerp en verzorgen, wanneer u dat wenst, het hele traject van ontwerp tot ingebruikname van de machine. Hierbij richten wij ons op het optimaliseren van het huidige productieproces en richten wij ons op volledige nieuwbouw projecten.

Voor een bedrijf actief in de voedselindustrie en dan met name mediterrane specialiteiten, hebben wij de opvoerband voor gedroogde tomatenschijfjes ontworpen. De Z-schakelband transporteur die wij hebben ontworpen is goed schoon te maken, sluit feilloos aan op de trechter ter plaatse en met een bandsnelheid van circa 25 meter per minuut, is deze volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Wilt u uw huidige productieproces optimaliseren of wilt u een compleet nieuw intern transport- en handlingsysteem? Neem dan contact met ons op.