8.8 Staal Engineering

 

Wij zijn een ingenieursbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen en berekenen van staal- en aluminiumconstructies. Met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in de staalbouw zijn wij in staat om hoge kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen. Ons team van ervaren constructeurs en tekenaars weten als geen ander hoe belangrijk het werk is dat zij doen. Of het nu gaat om één balk of detail, of wanneer u een constructie van duizenden tonnen wilt laten berekenen, wij zijn de aangewezen partner om uw project succesvol uit te voeren!

Onze werkzaamheden betreffen het gehele engineeringstraject. U kunt bij ons terecht voor detail-, calculatie en hoofdberekeningen. Maar ook voor plan- en werkplaatstekeningen, adviseren met betrekking tot het bouwproces of inspecties op de bouwplaats zijn wij de juiste partner.

Voor het maken van hoofdberekeningen maken wij gebruik van Technosoft en Staad-Pro rekensoftware. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor Eindige-Elementen berekeningen. Hierbij maken wij gebruik van Femap.
Ook is het mogelijk om door ons het complete project te laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat hoofd- en detailontwerp goed op elkaar aansluiten. Uiteraard kunt u ook voor uitsluitend detailberekeningen bij ons terecht. Door slim te detailleren weten wij vaak kosten te besparen. Bovendien stemmen wij de details af op het machinepark van de producent. Voor het maken van detailberekeningen maken wij, waar mogelijk gebruik van BD-design.
Voor het tekenen maken wij gebruik van Tekla. Hierdoor kunnen wij, naast de normale werkplaats- en plantekeningen ook alle denkbare lijsten uitdraaien en niet te vergeten, de CNC-bestanden voor het aansturen van de machines.

De juiste partner voor elk project!

Zoekt u een partner voor een project in de staalbouw? Of wilt u een deel van een project uitbesteden? Dan gaan wij graag met u in gesprek!
In ons projectenportfolio vindt u een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Dordrecht!

Neem contact op